Lost Boys Tattoo Conventie TP1072017-04-16T07:12:52+00:00

Lost Boys Tattoo Conventie TP107

Naar Cover
Naar Inhoud

De eerste editie van Lost Boys Tattoo Expo zit er op:

Als organisatie kunnen wij erg tevreden terug kijken op deze editie. We hebben over het hele weekend erg veel bezoekers gehad (ong 1200). We hebben van erg veel artiesten complimenten gekregen voor deze expo. Ze geven aan dat alles top is geregeld voor hun. Dit is wat we ook graag wilde bereiken, een stukje service naar de artiesten. Natuurlijk was het voor binnenkomst voor de artiesten even kijken wat het beste is met de ruimte, maar toen die eenmaal gevonden was liep het super goed. Het mooiste is dat artiesten ook aangeven dat ze deze knusse setting erg tof vonden en hierdoor veel in contact met elkaar waren. Dit was tijdens de after op zaterdag ook goed te zien, alle artiesten zochten elkaar op en dronken nog wat drankjes met elkaar.

Dit vervolgde zich zondag. iedereen erg vrolijk en zin in de tweede dag. Iedere artiest was ook zeer tevreden want ze hebben allemaal bijna het gehele weekend werk gehad. Na de expo bleven veel artiesten nog bij de locatie om gezellig met elkaar contactgegevens uit te wisselen en samen nog wat te drinken.

Iedere artiest heeft bijna wel aangegeven dat ze zeker weten de volgende editie er weer bij willen zijn. Er is zelfs door een aantal artiesten gezegd dat dit hun tofste, gezelligste en leukste conventie is waar ze ooit gestaan hebben.

Wij zijn erg blij met deze complimenten en gaan samen met alle leerpunten die we uit het weekend hebben gehaald er voor de volgende editie nog iets mooiers van maken.

Groeten,

Lost Boys

foto’s: Paul Bink