Nationaal Huidcentrum verwijdert tattoos met de nieuwste laserapparatuur. (Dl1)

Nationaal Huidcentrum verwijdert tattoos met de nieuwste laserapparatuur

PicoSure

Wij als Nationaal Huidcentrum in Bussum houden ons al enige tijd bezig met het verwijderen van tatoeages via laserbehandeling. Deze behandeling is goed voor mensen die een slechte of oude tattoo willen laten weghalen en eventueel daaroverheen een nieuwe tattoo willen laten zetten. Het Nationaal Huidcentrum is een zelfstandig behandelcentrum. Alle huidziektes (verzekerde zorg) die in het ziekenhuis behandeld worden, worden er behandeld. Net als in het ziekenhuis is er een poli Dermatologie. Naast het medische deel kan men bij ons ook diverse cosmetische behandelingen laten uitvoeren, behandelingen om tatoeages te verwijderen behoren tot ons aanbod.

Langdurig onderzoek

We hebben langdurig onderzoek gedaan naar de beste laserapparatuur, onder andere via bezoeken aan tattoo verwijderingsinstellingen in Engeland en Duitsland. Na het testen van verschillende lasers is PicoSure als de allerbeste uit de bus gekomen. In veel gevallen zijn er slechts 3 tot 6 behandelingen nodig. PicoSure is beter en sneller dan de Q-Switched laser. Bij de laatste duurt de behandeling anderhalf tot 2 jaar, bij PicoSure 3 tot 6 maanden. Dat is zeker belangrijk als klanten snel van de oude tattoo af willen zodat ze een nieuwe eroverheen kunnen laten zetten. De laserbehandeling bij het Nationaal Huidcentrum wordt onder toezicht van een Dermatoloog uitgevoerd door huidtherapeuten die daarvoor bevoegd zijn.

Snelle en veilige laserbehandeling

Wij staan met het Nationaal Huidcentrum niet alleen voor een snelle maar ook voor een veilige laserbehandeling. Die wordt door alle klanten positief beoordeeld. De veiligheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel, dat is veelbelovend. Om er achter te komen hoe de klanten de behandeling ervaren, hebben wij eerst een testfase doorlopen bij Tobrix, de distributeur van PicoSure. Hieruit bleek dat klanten de behandeling in het algemeen mee vonden vallen en dat zij zeer tevreden zijn met de resultaten. Inmiddels bieden wij de behandeling enkele maanden aan en melden zich steeds meer mensen met ongewenste tatoeages. Sommige klanten wilden oude tattoos verwijderen en anderen hadden een hele donkere tattoo die ze wilden laten verwijderen om er een andere voor in de plaats te nemen, een cover-up dus. Het mooie is dat het nu veel sneller kan.
Samenwerking met Tattoo Planet en artiesten

Wij willen via Tattoo Planet zowel de consument als de artiest op de hoogte brengen  van het bestaan van PicoSure. De samenwerking met Tattoo Planet is tot stand gekomen nadat begin oktober een bezoek is gebracht aan de Dutch Ladies Conventie. Er is ook al sprake van samenwerking met tatoeëerders. De samenwerking met artiesten is belangrijk omdat de wetgeving verandert en op den duur geen laserbehandelingen uitgevoerd mogen worden door niet-bevoegde personen. Een artiest maar ook bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste mag dit dan niet meer doen. De toekomst is dan dat de laserbehandeling naar dermatologische centra gaat zoals het Nationaal Huidcentrum.
Dr. Eli Navadeh
Medisch directeur/Dermatoloog en venereoloog.

Nationaal Huidcentrum
Olmenlaan 38
1404 DG Bussum
Tel: 0356922200
www.nationaalhuidcentrum.nl

 

Tekst: Rik van Boeckel

2017-04-16T07:13:04+00:00februari 12th, 2015|Categories: Tattoo Planet Nieuws|0 Comments

Leave A Comment